Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπερήρωες εναντίον MODOK στο Marvel’s Avengers (trailer)

Κατά τη διάρκεια του πρώτου “War Table” live stream, o publisher Square Enix και developers Crystal Dynamics και Eidos Montreal παρουσίασαν ένα νέο story trailer, ένα gameplay trailer και ένα gameplay video για το Marvel’s Avengers.

Θα δείτε τον Thor, θεό του κεραυνού, να εξαπολύει πανίσχυρες επιθέσεις, θα ρίξετε μια ματιά στον MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing) που είναι ο μεγάλος κακός του παιχνιδιού και θα παρακολουθήσετε τα αποκαλυπτήρια του War Zones, του νέου co-op mode (με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών) που φανερώνει την ισχύ των Avengers όταν αυτοί ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μάλιστα, κάθε αποστολή επεκτείνεται με δυναμικό τρόπο, όσο περισσότεροι παίκτες μετέχουν αλλά και ανάλογα το επίπεδό τους.


Στον αντίποδα υπαρχουν τα Hero Missions, που είναι single-player only και αποτελούν μέρος του αρχικού Campaign. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αναδεικνύουν τις μοναδικές ικανότητες κάθε ήρωα που περιλαμβάνεται στο roster.

Έμφαση έχει δοθεί και στο customization. Παρόλο που το σετ των δυνάμεων κάθε υπερήρωα δεν αλλάζει, ο καθένας θα συμπεριφέρεται διαφορετικά, ανάλογα με τον εξοπλισμό και τα skills του που έχετε ενεργοποιήσει. Οπότε ο ίδιος ήρωας μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά από κάθε παίκτη. Επιπλέον, κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του heroic moves, dynamic combo systems, ένα intrinsic ability και signature move sets, πολλά από τα οποία είναι εμπνευσμένα από την ιστορία του franchise.
PlayStation 5 and Xbox Series X Versions

Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως όσοι αγοράσουν το Marvel’s Avengers για PlayStation 4 ή Xbox One, θα μπορούν να αναβαθμιστούν δωρεάν στην αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 5 ή Xbox Series X, όταν αυτές λανσαριστούν την επερχόμενη εορταστική περίοδο, μεταφέροντας όλη την πρόοδό τους.

Τέλος, σας θυμίζουμε ότι το Marvel’s Avengers θα λανσαριστεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2020, για PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Crystal Dynamics

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*